MONTE VERDE

MONTE VERDE Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 366 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Monte Verde. Meer weten? Ontdek meer

31 jul 2022 om 19:19 Ordered the Saltimbocca alla Romana - Meat was like rubber and too hard to chew, and potatoes were barely cooked. the macaroni Gorgonzola pollo and had little flavor and no Gorgonzola- the chicken was tough. So sad.
29 jul 2022 om 19:51 Ongeveer 30 minuten meen ik en de pizza was echt goed. Wellicht de nieuwe favoriete pizzaria. Uiteraard is 1x zeer goed en 1-2x iets minder bij de vorige (bestel daar al jaren) niet eerlijk om te beoordelen. We gaan het zien maar deze keer was top.
28 jul 2022 om 23:02 Pizza bijzonder smakenloos
27 jul 2022 om 0:31 Eten was ok, niet spectaculair. Pizza was wat droog, pasta was ok. Beetje jammer dat ik meer dan een uur heb moeten wachten in totaal.
26 jul 2022 om 21:21 Een uur te vroeg bezorgd. Pizza niet helemaal gaar!
6 jul 2022 om 11:42 Lekker smaakvol eten, vers het kwam op tijd. Een aanrader!
4 jul 2022 om 11:55 Eten was matig. Geen top smaak helaas. Zeker niet slecht maar een magere 6.
27 jun 2022 om 6:08 Het eten was goed.
25 jun 2022 om 20:31 Alles prima en fijn van smaak
13 jun 2022 om 9:31 Ik had een pizza prosciutto en mijn vriendin de risotto. De pizza was lekker maar de risotto aan de mindere kant. Textuur van de risotto was ok maar verder smakeloos. De pizza's zijn wel een aanrader!
5 jun 2022 om 23:23 The pizza arrived absolutely crushed. To eat it I would have had to scrape it off the cardboard box lid. They sent a replacement but the delivery person was rude and argued with me about the destroyed pizza.
30 mei 2022 om 6:55 Erg lekker gegeten!