MONTE VERDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 577 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Monte Verde. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 20:32 Eten was niet van beste kwaliteit, vooral de tiramisu laat te wensen over
1 jun 2024 om 10:09 De bezorger heeft de pizzas in de kerk vezorgdcwaar wij repeteerden met een orkest! Dat was heel aardig en de pizzas waren heerlijk!
30 mei 2024 om 13:25 Altijd lekker eten en snel bezorgd. Bestel Italiaans vrijwel alleen hier omdat het een van de weinige restaurants is die trouw blijft aan de oorspronkelijke Italiaanse receptuur.
28 mei 2024 om 18:10 Magere pizza.s artisjokken Hard weinig toppings we hebben de hoofdprijs betaald
27 mei 2024 om 0:19 Goede kwaliteit, razendsnelle levering!
3 mei 2024 om 22:55 Klassieke Italiaanse pizza, goede bodem lekker belegd goed gaar. Was gewend aan American style, maar vindt dit toch meer mijn stijl die ik gewend ben.Klasse!
30 apr 2024 om 12:32 The mushroom chicken comes with so many lovely vegetables! Seasoned so well and super healthy!
28 apr 2024 om 21:02 The pizza was cold, tasteless and way too small. The bread with garlic butter was stale. We tried to improve it by putting it in the oven, but it was unfixable. I wouldn’t have cared if the price matched the quality, but this was way too expensive.
28 apr 2024 om 20:44 het eten is altyd goed, en lekker
28 apr 2024 om 13:06 Super goede en lekkere pizza’s en relatief snel op zo’n avond van Koningsdag!
26 apr 2024 om 23:24 Dos horas esperando por una pizza que llegó fría también
20 apr 2024 om 0:56 Received wrong order, no way to rectify. Got a salad instead of tiramisu??