MONTE VERDE

MONTE VERDE Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 349 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Monte Verde. Meer weten? Ontdek meer

5 mrt 2022 om 11:47 De bezorging duurde veel te lang terwijl monte verde heel dichtbij is.
28 feb 2022 om 21:52 Eten was heerlijk. Lekker verse vis. Warm en supersnel bezorgd.
24 feb 2022 om 18:45 Super Snel En Warm Bezorgd
23 feb 2022 om 3:09 Eten was heerlijk. Super snel en warm bezorgd.
22 feb 2022 om 21:53 De pasta’s waren lekker en op de aangegeven tijd bezorgd!
16 feb 2022 om 22:25 Bedankt voor het lekkere eten. En voor het snelle bezorgen.
14 feb 2022 om 22:09 Lekker gegeten. Heerlijk warm en snel bezorgd. Vis was super vers. Gewoon zoals ik gewend ben. Dank je wel.
8 feb 2022 om 21:16 Top zoals gewoonlijk
7 feb 2022 om 0:01 Pizza’s rijkelijk belegd, opzich lekker maar wel koud bezorgd. En de calzone was niet helemaal gaar
6 feb 2022 om 23:10 Het was niet echt lekker, weinig smaak, ongezouten. Waren de kruiden op? Ik stop definitief met thuisbezorgd.
6 feb 2022 om 21:58 Het eten smaakte prima, maar we hadden allebei behoorlijk buikpijn van het eten. Jammer dat het gebakken ei klein gemaakt was en meestal wordt er een stukje brood bij het gerecht geleverd, maar niet van deze zaak.
5 feb 2022 om 23:54 Vandaag weer besteld bij Monte Verde en het was weer heerlijk. Snel en warm bezorgd. Echt een aanrader. Bedankt weer.